[Trilinos-Users] problem with export makefiles and mesquite

Jason Slemons slemons at cray.com
Fri Apr 9 11:50:45 MDT 2010


I installed using gnu with the " -D Trilinos_ENABLE_EXPORT_MAKEFILES:BOOL=ON " but didn't get an export makefile for mesquite(like I did for every other package). Anybody know why? The building went fine otherwise(all libs were generated)

My cmake is below(with some TPL enabling stuff taken out):

cmake \
 -D CMAKE_CXX_FLAGS:STRING="-DHAVE_MPI_CXX -DMPICH_IGNORE_CXX_SEEK"\
 -D CMAKE_CXX_COMPILER_FLAGS:STRING="-Wl,-Bstatic"\
 -D Trilinos_EXTRA_LINK_FLAGS:STRING="-Wl,-Bstatic"\
 -D Trilinos_ENABLE_EXPORT_MAKEFILES:BOOL=ON\
 -D Trilinos_ENABLE_Rythmos:BOOL=OFF\
 -D Trilinos_ENABLE_Amesos:BOOL=ON\
 -D Trilinos_ENABLE_AztecOO:BOOL=ON\
 -D Trilinos_ENABLE_Zoltan:BOOL=ON\
 -D Trilinos_ENABLE_Teuchos:BOOL=ON\
 -D Trilinos_ENABLE_Sundance:BOOL=OFF\
 -D Trilinos_ENABLE_ALL_OPTIONAL_PACKAGES:BOOL=OFF\
 -D Trilinos_ENABLE_TESTS:BOOL=OFF\
 -D Amesos_ENABLE_TESTS:BOOL=ON\
 -D Zoltan_ENABLE_TESTS:BOOL=ON\
 -D Epetra_ENABLE_TESTS:BOOL=ON\
 -D Trilinos_ENABLE_ALL_PACKAGES:BOOL=ON\
 -D Trilinos_ENABLE_Fortran:BOOL=OFF\
 -D TPL_ENABLE_MPI:BOOL=ON \
 -D MPI_BASE_DIR:PATH="${MPICH_DIR}"\
 -D MPI_EXEC:FILEPATH="aprun"\
 -D BUILD_SHARED_LIBS:BOOL=OFF\
 -D CMAKE_VERBOSE_MAKEFILE:BOOL=TRUE\
 -D CMAKE_CXX_COMPILER:STRING="CC"\
 -D CMAKE_C_COMPILER:STRING="cc"\
 -D CMAKE_Fortran_COMPILER:STRING="ftn"\
 -D DART_TESTING_TIMEOUT:STRING=60 \
 -D CMAKE_INSTALL_PREFIX:PATH=${base_dir}/trilinos.${PE_ENV}.install.$$ \
 -D MPI_EXEC_NUMPROCS_FLAG:STRING=-n \

-Jason




More information about the Trilinos-Users mailing list